Condiții și Termeni

Serviciile sunt oferite numai persoanelor, care sunt de acord cu termenii şi condiţiile expuse aici. Folosirea serviciilor presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii şi condiţiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de catre furnizor, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumit în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu este de acord cu condiţiile impuse, trebuie să înceteze folosirea serviciilor.

 

Serviciul electronic „e-Extras” va pune la dispoziție mai multe modalități de plată (numerar, card, terminale, internet banking) care sunt efectuate doar prin Sistemul Guvernamental de plăți Electronice Mpay. După achitarea serviciului veți primi un mesaj (e-mail) cu indicarea adresei filialei CIS unde se poate de ridicat extrasul solicitat, data, ora și numărul operatorului. Orele de lucru 08:00 - 17:00, pauza de masa: 12:00 - 13:00.

 

Important!!!

Serviciul electronic oferit prin intermediul banerului „Date din Registrul de stat” se oferă numai persoanelor care achită cu card bancar.

 

Informaţia din Registrul de stat al persoanelor juridice şi al întreprinzătorilor individuali, este actualizată în fiecare zi lucrătoare și vizează doar persoanele juridice şi întreprinzătorii individuali înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Informaţia plasată se consideră informaţie oficială.